Infrarood Gezondheid Top Menu

Referenties

Referenties Infrarood Biomat / Thermomat


16 mei 2017

Goeiedag,

Zoals beloofd na ons telefonisch gesprek van deze middag…….
“Wij hebben sedert augustus 2016 een infraroodmat aangeschaft voor de pijn in mijn middenrug. Met tevredenheid kan ik zeggen dat telkens ik deze infraroodmat heb gebruikt, zelfs na een halfuurtje, de pijn helemaal wegebt. Kortgeleden had mijn man heel veel pijn van een lumbago. Elke keer na gebruik van deze mat voelde hij zich een stuk beter. Deze mat maakte het genezingsproces een stuk gemakkelijker. Binnenkort vertrekt hij voor zijn werk een lange tijd naar Slovakije en hij wil deze mat graag meenemen. Aldus wens ik voor mezelf een 2de infraroodmat te bestellen….want het werkt gewoon en het is veel beter dan pijnstillers. Wij zijn dan ook heel tevreden dat wij dit product hebben leren kennen. Ik kan het iedereen aanraden!!! Als u deze tekst graag wat inkort of een detail verandert dan heb ik het er helemaal niet moeilijk mee.

Groetjes en dank,

Jennie


29 augustus 2016

Haribol Madhava,

Ik ben heel tevreden over de jade mat! ik gebruik hem bijna dagelijks. als ik een uurtje of maximum twee op sankirtan ben geweest heb ik zoveel zenuwpijn in mijn rug dat ik er gek van word en nog amper kan gaan, als ik dan een uurtje op de mat ga liggen is het veel beter en weer dragelijk om verder wat te doen die dag. de laatste dagen was het wel heel warm en heb ik minder pijn maar ik denk dat als de zomer voorbij is ik de mat pas echt veel ga gebruiken want als het minder goed weer wordt krijg ik ook veel meer last van mijn rug. ik ben er echt heel blij mee. bedankt nog dat ik ze eerst heb mogen testen voor ik ze kocht want toen was ik meteen overtuigt omdat het toen ook zo goed hielp. tot later. haribol

Steve van Immerseel


5 juli 2016

Graag wil ik mijn ervaring delen over mijn aankoop van de infrarode mat die ik met heel veel plezier gebruik. Ik heb jarenlang reumatische klachten met het gebruik van de mat sta ik ‘s-morgens veel soepeler en met minder pijn op. Nadat mijn mat kapot is gegaan heb ik gebeld en vandaag te horen gekregen dat ik een nieuwe krijg, helemaal geweldig natuurlijk bedankt Thermo Medica voor de goede service.

Bert van Horssen


Klein gesprekje 15-5-2016. Infrarood Thermomat Jade ervaring van Maria (62 jaar).


27 april 2016

Goeieavond,

Ik had eens een vraagje (misschien een rare vraag , maar ik vraag het toch ?)

Ik heb de irmat met jade gekocht!! En ben super tevreden !!
Nu is mijn vraag of ik de stenen op een bepaalde manier moet reinigen ?? Want ik weet van mijn onyx steen dat ik die regelmatig moet reinigen onder stromend water om de kracht te behouden !!

Mvg mevr Stoops uit Stabroek

9 maart 2016

Bijgaand mijn positieve reactie op de thermomat.

Als aanvulling op ayurvedische consulten geef ik yoga- en pranayama-oefeningen. Mensen met reumatische klachten of fibromyalgie hebben er baat bij deze oefeningen te doen op de thermomat. De mat ligt comfortabel (ondanks de steentjes) en de infraroodwarmte ontspant meteen de spieren. De warmte stimuleert de bloeddoorstroming en de stofwisseling en afvalstoffen worden sneller afgevoerd. Precies wat mensen met spierklachten nodig hebben. Ik zie ze sneller tot rust komen op deze thermomat en energieker van de mat afkomen. Kortom; een echte aanrader en de investering meer dan waard.

Hartelijke groet,

Talitha

27 augustus 2015

Haribol Madhava Prabhu,

PAMHO. Hopelijk gaat alles goed met jou en je lieve gezin! Eindelijk hoor je van mij over de mat. Je mag ook de officiele naam noemen hoor, kijk maar.

Hierbij mijn korte recensie:

Ik heb de jade-mat nu ruim een jaar en ik slaap er regelmatig op. Ik zet hem aan als ik naar bed ga en na een paar uurtjes zet ik hem weer uit, als het te warm is of als ‘genoeg’ voelt. Ik heb vaak last van gewrichtspijn en stijve spieren en ik heb gemerkt dat als ik de mat regelmatig gebruik, deze pijntjes een stuk minder zijn. Hier ben ik blij mee!

Hoop dat je er iets mee kunt!

Hartelijke groet,

Rati Manjari dd

12 augustus 2015

Hoi Madhava,

Ik wil hier een bericht plaatsen omdat ik al meer dan een jaar de jade mat gebruik en het resultaat is boven verwachting. Het heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan het herstellen van gebroken botten. Tevens is het een fijne verlichting bij andere fysieke klachten. Ik kan zeggen dat het mijn kwaliteit van leven heeft verhoogt, en nog verhoogt omdat ik de mat regelmatig gebruik.

Lieve groet, en succes, want dat is het waard.

M.L.M van Loenen

27 juli 2015

Goedemiddag,

Hartelijk dank voor de snelle en correcte toezending van de twee infra rood matten. We zijn ze aan het uitproberen, zoals afgelopen nacht erop geslapen, en het bevalt uitstekend! Mijn man heeft kanker (gelukkig wel gestabiliseerd) dus we zijn erg benieuwd wat de infrarood matten gaan doen voor zijn gezondheid. We laten het u weten. Ik heb aan familie info gestuurd over uw infrarood matten, de kans lijkt groot dat u binnenkort ook bestellingen van hen gaat krijgen.

Vriendelijke groeten,

Erna Nieuwmans
Ruinen

16 juni 2015

Deze had ik je beloofd: de referentie voor op de website: Jade mat is echt geweldig!

Hi Madhava,
Afgelopen maand heb ik de kleine jade mat bij je gekocht. Ik zou je laten weten wat mijn ervaring hiermee is. Met 1 woord: geweldig! De reden waarom ik de mat aangeschaft is vanwege mijn astma en anderzijds vanwege de vele uren die ik per dag in de auto doorbreng. Door de dagelijkse warmte van de mat is mijn rug veel soepeler geworden en voelt echt veel beter. Elke avond kijk ik naar uit om op mijn mat je gaan liggen. Het bijkomend voordeel is de volledige ontspanning. Op mijn werk moet ik dagelijks presteren, waardoor ik veel nadenk over hoe zaken aanpak. De mat maakt mijn hoofd leeg (mini vakantie) en geeft me weer inspiratie. Een heel mooi cadeau voor jezelf!

Ik kan het echt iedereen aanraden!

Hartelijke groet,
Chantal

28 mei 2015

Beste Madhava,

Nou bijna een jaar in het bezit van deze jade mat. Leek me leuk om je een keer feed back te geven. Ik had deze mat mettertijd aangeschaft voor mijn artrose pijnen en ga er bijna elke ochtend wel een uur op liggen, heerlijk ontspannend. De mat maakt mijn aandoening dragelijk, ik ben elke keer weer verbaasd hoeveel pijnvermindering me dit oplevert, vooral als ik de mat een dag niet kon gebruiken. Ik kan deze jade mat iedereen met gewricht en spierklachten aanbevelen. Ik heb al een paar mensen naar je site verwezen.

Hartelijk dank en groeten,

Harry van der Meer

17 april 2015

Comments: Hallo, Kan Ik morgen s’middags tussen 16- 17.00 langskomen om nog een jade mat te kopen. De kleine. Zoals je weet Ik heb twee gekocht een aantal weken geleden. Ik gaf mine aan een vriend in Frankrijk. Zeer tevreden met het efffecten en pijnverlichting. Elisha Davar uit amsterdam – de psychotherapeut

16 nov. 2014

Hoi Madhava. Wil je even laten weten dat de mat heel goed bevalt. De eerste 2 dagen constipatie… iets dat ik echt nooit heb. Misschien afvalstoffen. Nu ook huiduitslag … voor mij ook een symptoom van afval verwerking. Voel me minder stijf met opstaan en energiek. Vraag me wel af of de stenen opgeladen moeten worden. Omdat dit met half en heel edelstenen wordt gedaan. Fijne avond en Hari Krishna.

infrarood-mat-jade-en-tourmalijn-relax-klein

4 november 2014

Beste Madhava,

Bedankt voor de aanvullende info. Zoals ik je persoonlijke vertelde ben ik tevreden
over deze infrarood mat jade. Ik gebruik hem dagelijks en slaap er zelfs ‘s nachts 4 a 5 uurtjes op op een temperatuur van 43 of 44 graden, dan sta ik ‘s ochtends niet rillerig op, merk ik heel goed op omdat het nu een stuk kouder is.

Ik hoop je hiermee geinformeerd te hebben.

Een fijne dag en groeten van,

Joyce Sandel

Septon Durbuy, 3-9-2014

Hare Kṛṣṇa Madhava Prabhu,
Bedankt om alles te regelen.
Het werkt fantastisch met de jade-mat. Ik heb een ander leven.

Hartelijk dank en ik contacteer u dus als andere mensen geïnteresseerd zijn.

Groeten,

Rāmānanda Rāya Dāsa

Den Haag, 28-5-2014

Ik ben zeer tevreden over de jade infrarood matras en heb er ontzetten veel baat bij. Ik ben zelf bechterew patiënt, en hebt dus erg pijn in de spieren en ben hierdoor ook chronische vermoeid. Ik gebruik de mat al 2 weken. Ik lig er elke dag een uur op en dit helpt mij om mijn spieren te ontspannen en door de warmte word de pijn ook verlicht. Hiernaast heb ik ook veel minder last van rugpijn als ik erop heb geslapen.
Ik kan deze mat zeker aanraden voor mensen met reumatische klachten en natuurlijk ook voor de mensen die gewoon willen ontspannen.

S. Pathak

Baarn, 4 juli 2014

Ik heb bij Madhava ook een mat gekocht, en de mensen die mij kennen c.q. mijn fysieke toestand van nabij hebben meegemaakt, weten waar ik vandaan kom. Sinds ik de mat gebruik, soms dagelijks, soms om de dag/3dagen, bemerk ik steeds een snelle verbetering van mijn constitutie. Ik heb meer energie gekregen, een rugpijn die altijd aanwezig is, neemt af of verdwijnt helemaal. ik kan zeggen ik ben heel blij met mijn mat en kan het ieder aanraden die kortdurende of chronische klachten heeft. Je zal je er geweldig goed door gaan voelen. Ik heb ook al een paar mensen uit mijn omgeving een matten-bad aangeboden en ook bij hen volop positieve reacties, inclusief mijn eigen kinderen. het is dus meer dan een verkooppraatje, het werkt echt. en als je bedenkt dat fysio vandaag de dag beperkt wordt en nog meer beperkt wordt, heb je hier je eigen therapie. Ik denk maar zo, als ik toch een eigen bijdrage moet betalen, dan betaal ik het liever voor een alternatief waar ik langdurig gebruik van kan maken. veel succes iedereen, en lieve groet.

Gretha van Loenen